Om Brædstrup Bridgeklub

Brædstrup Bridgeklub blev stiftet 20. januar 1970.

Klubben har i dag mellem ca.40 medlemmer som mødes hver mandag aften fra september til maj på Hotel Pejsegården for et hyggeligt spil kort - men bestemt også med konkurrence! 

Der spilles normalt i 2 eller 3 rækker, så alle kan spille på det niveau hvor man føler sig hjemme.

Derudover afholdes der turneringer med Venskabsklubber. Der inviteres til middag inden spil ved juleafslutningen og ved sæsonafslutningen. 

I efterårsferien, omkring jul og nytår, i vinterferien og i påskeugen er der ikke mødepligt. Er man i øvrigt forhindret i at spille, er der en række substitutter til rådighed.

Kontingent for medlemsskab er p.t. på KUN 300,- kr. pr. sæson  det forfalder primo oktober, + et kontingent til DanskBridgeforbund på 360 kr. / årligt med forfald primo februar. Desuden er det muligt at være passivt medled til 150 kr/årligt.  Dertil kommer dog en udgift til kaffe og brød, som betales pr.person pr. spilleaften. 

Om sommeren spilles der Åbent hus turnering, hvor man møder op med en makker. Se mere under Turneringer/Sommerbridge

Der findes også et Onsdags-Bridgehold i Brædstrup, hvor man onsdag eftermiddag spiller turnering i Dagcentrets lokaler på  Søndergården. Se nærmere under Turneringer/Onsdags-Bridge.Dette er i kommunalt regi og gratis for deltagere

Brædstrup Bridgeklub er altid åben for nye medlemmer, og hvis du har lyst til at være med er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Se under Om klubben/Bestyrelse. Klubben er også gerne behjælpelig med at finde en makker til dig.

Har du ikke spillet bridge før, kan klubben måske arrangere undervisning. Nye medlemmer er mindst lige så velkomne som de gamle!

Vi kan godt garantere at hvis du først får begyndt på at spille bridge er det svært at lægge kortene fra sig igen. Og samtidigt er bridge en rigtigt god anledning til at knytte venskaber og bekendtskaber for ligesindede af alle typer. ALLE er velkomne.

Siden efteråret 2017 har klubben været medlem af Dansk Bridgeforbund.